2008-03-31

Eyebeep Webb-TV - konvertera, granska, visa

Nu kan du med några enkla knapptryckningar publicera dina filmer på webben. Låt dina kunder skapa egna nyheter, se instruktionsfilmer, lansera nya produkter blixtsnabbt, nu är allt möjligt - vi hjälper dig att använda den senaste tekniken.

Eyebeep Webb-TV
Eyebeep Webb-TV


När du har gjort klart din film, själv eller med hjälp av ett produktionsbolag, är det bara att logga in på Eyebeep Webb-TV. Ladda upp filmen och du får tillbaka en länk som du publicerar på din webbsida eller på den plats som du själv väljer. Svårare än så ska det inte vara att publicera webb-TV.
    
"En högre kunskapsnivå leder till bättre livskvalité för de som lever med en reumatisk sjukdom", säger Lars Ottoson webbmaster på Reumatikerlinjen Webb-TV som nyttjar Eyebeep Webb-TV i sin kommunikation och tillägger: "Webb-TV ger oss möjlighet att på ett lättillgängligt sätt sprida kunskap genom att bland annat sända filmade föreläsningar. Vi skapar på detta sätt en kostnadseffektiv distributionskanal för kunskap inom reumatikervården. En kunskapskanal som ger många reumatiker en bättre vardag."

Tre steg

Alla som vill visa film på internet, kan använda Eyebeep Webb-TV. Det är en enkel trestegsmodell.

  1. Bestäm bredden som filmen ska visas i.
  2. Granska resultatet.
  3. Publicera.

En enkel lösning som hanterar allt

- Stöder de flesta videoformaten.
- Alla filmer lagras hos Eyebeep.
- Intuitivt arbetsflöde.
- Effektiv och enkel administration.
- Hanterar kodning, uppladdning och publicering.
- Du betalar en startkostnad och därefter en låg månadskostnad, oberoende av hur många filmer du publicerar.
- Den som tittar på filmen behöver inte installera någon programvara, filmen visas i webbläsaren.
- Inga egna investeringar krävs.

 


Dela Eyebeep med dina vänner!
 

Sök på Eyebeep

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Eyebeep Support

Eyebeep Support finns i två varianter, mejlsupport och telefonsupport. »

Enkel webb för företagare

Ett komplett webbpaket för det kostnadsmedvetna företaget som vill ha en lättadministrerad och sökmotoroptimerad sajt. Hanterar enkelt bilder, bilagor, länkar. Sänder e-post till en eller flera mottagare som enskilda mejl. »

Enkel webb för redaktörer

En komplett plattform för redaktören och kommunikatören. Du har mycket att informera om, och tycker att en »blogg« inte riktigt räcker. Du vill ha en prisvärd, lättadministrerad och högaktuell webbplats med många artiklar kompletterat med RSS-flöden. »